Дата публікації 07.12.2020 15:31. Дата останньої зміни процесу кваліфікації: 07.01.2021 00:00
[ТЕСТУВАННЯ] М’ясо
| Ідентифікатор кваліфікації | UA-F-2020-12-07-000298-b | |
| Внутрішній ID в ЦБД | afbc8995fcd041f68a7e968e11adef18 |
Інформація про організатора
| Найменування організації | Державна установа «Професійні закупівлі» | |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 40996564 | |
| Юридична адреса | 12345, Україна, Запорізька область, aaaa, zzzz |
?:framework status 3
ДАТИ ТА СТРОКИ
| Код ДК 021-2015 (CPV) | 15110000-2 - М’ясо | |
| Звернення за роз’ясненнями/Кінцевій строк подачі заявок | 07.12.2020 15:31 - 15.11.2023 00:00 | |
| Вимоги щодо критеріїв відбору | 07.12.2020 15:31 - 22.12.2020 00:00 | |
| Строк дії оголошення | 22.12.2020 00:00 - 15.12.2023 00:00 |
?:framework config
Документи кваліфікації
| img1.jpg |